van_dorland_header.jpg

De APK verklaard

 

Ook voor de APK bent u bij Garage Van Dorland van harte welkom. Over die Algemene Periodieke Keuring van uw voertuig heeft iedereen zijn eigen mening. De een zegt: ‘APK is APK en overal hebben ze dezelfde regels. De volgende vertelt dat het puur een commercieel product is, om het geld uit je zak te kloppen. Weer een ander denkt dat het gelijk een onderhoudsbeurt is.

Het doel van de APK is het verkeer veiliger te maken en het milieu te beschermen. De verplichting je auto te laten keuren bestaat sinds 1994. De APK zit vast aan wettelijke regels die vermelden waaraan de auto moet voldoen om door de APK te komen.

Maar de APK is net als een bak koffie, iedereen drinkt het weer anders. Niet iedereen drinkt de koffie zwart en zo kan de APK van garage tot garage verschillen. Service en juist advies zijn van die smaken die aan de APK toegevoegd kunnen worden.

Prijs van de APK bij garage van Dorland in Vlaardingen

Het keuren van een auto (benzine/lpg of diesel) kost bij ons € 30.-. Soms geven we de APK weg bij een grote klus waarbij we vooraf een inspectie doen. Bij een grote beurt is de APK sowieso gratis, de auto wordt dan toch nagekeken.

Gratis APK?

Regelmatig zie je fastfitters, garages en dealers adverteren met een gratis APK. Wees reëel, u kunt dan voor uzelf toch invullen dat het via de werkzaamheden weer teruggehaald wordt. Is dat een eerlijke APK? Nee. Wij houden van duidelijkheid, een goed advies en denken graag mee in het belang van de klant. Onze acties hebben altijd met inkoop- en kostenvoordeel te maken. We merken dat onze klanten het prettig vinden dat we hier open over zijn. Onze koffie is eerlijke koffie, net zoals de APK.

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch (010-4343413) of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).